Menü
hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fizetés, szállítás

A fizetési módot a megrendeléskor lehet kiválasztani. Ha technikai okok miatt téves ár jelenik meg az oldalon, a megrendelést nem tudjuk elfogadni, és telefonon felvesszük a megrendelővel a kapcsolatot. A fizetés történhet utánvéttel, banki átutalással.
1. Készpénzes fizetés a futárnak A megrendelés ellenértékét utánvéttel a házhoz szállítást végző futárnak kell kifizetni. Készpénzes fizetést maximum 500.000 Ft összegig fogadhat el a futár.
2. Banki átutalás: Megrendelését rögzítse, a fizetési módnál jelölje meg az átutalásos fizetési módot. Csak abban az esetben utaljon, ha megkapta tőlünk a nevére kiállított számlát. Átutalás esetén a megrendelés házhoz szállítását a teljes vételár számlánkra történő beérkeztét követően kezdjük meg. Banki átutalás esetén a következő adatokat kérjük megadni:
Kedvezményezett neve: ………….. Kedvezményezett számlaszáma: …………….. Megjegyzés: Kérjük, ide írja be az e-mailben kapott visszaigazoláson szereplő Megrendelés számát.
Amennyiben a megrendelés ellenértékének átutalása 5 munkanapon belül nem történik meg, a megrendelést töröljük rendszerünkből, erről a megrendelőnek e-mailt küldünk.