Menü
hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Gyakran ismételt kérdések

1 Miért kell regisztrálni a vásárláshoz?

A webáruház nem rendeltetésszerű használatának és a visszaélések elkerülése végett kérjük leendő vásárlóinkat, hogy regisztráljanak. A regisztráció során a név, cím, a belépéshez szükséges felhasználónév és jelszó, továbbá a telefonos és email elérhetőségek megadása szükséges. Sikeres regisztrációt követően e-mail-ben visszaigazolást küldünk, melyben a belépéshez szükséges adatokat is megadjuk.

2. Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavamat?

Az oldal tetején kérjük, kattintson a bejelentkezés, majd az "Elfelejtett jelszó" feliratra, majd adja meg Felhasználónevét és E-mail címét. Régi jelszavát ez esetben töröljük, és a megadott e-mail címre küldünk Önnek egy új jelszót, amelyet használhat a belépésre. Javasoljuk, hogy az első belépést követően változtassa meg az általunk adott jelszót egy Ön által könnyen megjegyezhető jelszóra.

3. Hogyan tudom visszamondani a megrendelésemet?

Kérjük az alábbi e-mail címre küldje el a megrendelés lemondását: kgbpecs@gmail.com. A lemondás tudomásul vételéről visszaigazolást küldünk.

4. Panasszal, vagy észrevétellel hova fordulhatok?

Kérjük keressen minket telefonon (30-631-9891) vagy e-mailen (kgbpecs@gmail.com), hogy a legrövidebb időn belül a problémát orvosolni tudjuk.